За нас Трговски услуги Новитети Еколошка храна Сертификати Локација Контакт English
 
 
 
Контакт

Маби-Трејд

Градско Балдовци

Струмица, Р. Македонија

тел.
++389 (0)34 334 400
факс:
++389 (0)34 334 402
моб.
++389 (0)70 214 091
e-mail:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


View Larger Map
 
 
       
 
 
copyright © 2009, Mabi Trade
design by digimak