За нас Трговски услуги Новитети Еколошка храна Сертификати Локација Контакт English
 
 
 
Трговски услуги

Заедно со производството, МАБИ - ТРЕЈД остварува и трговија со неговиот стратешки партнер МАКЕДОНИЈА ТРЕЈД со седиште во Љубљана, со кого има професионална соработка и пласман на словенечкиот пазар на производи на реномирани фирми од Македонија како: ТИКВЕШ - Кавадарци, ВИТАМИНКА - Прилеп, ЕВРОПА - Скопје, МАКЕДОНИЈА - Неготино, ЗИК - Струмица и др. Исто така врши и презентација и пласман на производи од реномираните фирми од Словенија на македонскиот пазар, како што се: ТЕОЛ - Љубљана, ТКИ - Храсник, САТУРНУС - Љубљана, ПЛАСТА - Шентруперт, ДРОГА - Порторож, ПЕРУТНИНА - Птуј и др.

МАБИ - ТРЕЈД располага со негов магацински и дистрибутивен центар како и возен парк за меѓународен патен сообраќај и возила за внатрешен транспорт. Сопствениот развој МАБИ - ТРЕЈД го заснова на професионално исполнување на своите обврски и негување на долгорочна соработка со неговите партнери.

Во досегашното работење МАБИ - ТРЕЈД се среќавало со проблеми како и сите други македонски претпријатија, но секогаш успешно ги решавало - а тие се: навременото и целото обезбедување на контингентите и проблемите со визниот режим.

 
 
       
 
 
copyright © 2009, Mabi Trade
design by digimak